Vi skal øke andelen kvinner på de arenaer beslutninger taes of fremtiden skapes

20/1 GROnett frokostmøte: Hvordan skape industri av vår tids utfordringer?

Det snakkes mye om at digitaliseringen kommer til å gjøre en stor andel av dagens jobber overflødige. I tillegg er vi smertelig klar over at den industrien vi i dag lever av er i ferd med å forsvinne. Våre største næringer må omstilles og vi med de, men hva skal vi leve av om 30 år?

24/1 Næringslivsfrokost: Få ting gjort!

Fagråd Ledelse og Kompetanse inviterer til et frokostseminar som handler om å inspirere og legge til rette slik at du og dine medarbeidere trives og får ting gjort. Getting Things Done-metodikken gir en praktisk og konkret tilnærming til å oppnå kontroll og perspektiv i livet ditt ved å fjerne tidstyver og redusere stress.

23/2 NiT Møtecup

Vi gjentar suksessen fra i fjor med ny møtecup: Vi ønsker å etablere en arena hvor bedrifter raskt og effektivt kan møtes for å etablere kontakt. Det legges opp til 15 minutters møteintervall, og hver enkelt deltaker er selv ansvarlig for å booke møter.

2/12 GROnett: Frokostmøte: "Hard work beats talent" med Silje Landevåg

Vi gleder oss til å høre Silje Landevåg, grûnder og dagleg leder av Get Inspired! Her vil hun fortelle om suksesskriteriene for hvordan hun har bygget opp Get Inspired. Hun vil også fortelle litt om moderne tankesett for å få hverdagen til å gå opp med familie og karriere.

 

24/11 GROnett: Nettverkskveld – juleavslutning

Det tradisjonelle førjustreffet blir siste nettverkskveld for i år.

Vi møtes på Mathall Trondheim hvor vi starter med et glass sprudlende drikke og mingling.

Deretter får vi et kort innlegg om tradisjoner og julemat ved Anne Morkemo, seriegründer og daglig Leder Mathall Trondheim

Det blir buffet med "smaken av Trøndersk jul", en liten søtsak og kaffe tilslutt.

Til maten er det et glass valgfri drikke (vin/øl eller mineralvann).
Det er også mulig å kjøpe ekstra drikke. Dette betales på stedet.

16/11 Næringslivsfrokost: Content Marketing, noe for din bedrift?

Forskning viser at det blir vanskeligere og vanskeligere å nå forbrukerne gjennom tradisjonelle kanaler. Likevel er det mange som fortsatt forholder seg til å promotere sine produkter og tjenester på denne måten. Andre ser seg om etter nye måter å nå forbrukerne på, som innholdsmarkedsføring.

1/11 Styreseminar – megatrender, endring og omstilling

Hvordan forholder bedriftens styre seg til en verden i stadig raskere og mer omfattende endring? Hvilke omstillinger må til, forretningsmessig og organisasjonsmessig? Hvordan skal man holde tritt med utviklingen for ikke å sakke akterut? Dette er temaer vi ser nærmere på i dette seminaret. Seminaret fasiliteres av Danske Bank.

5/4 GROnett: Frokostmøte - Sjef i eget hode!

Har du noen gang tenkt over hvordan du kan bli enda bedre i jobben din? Hvordan du kan yte ditt beste, få topp resultater og samtidig ha overskudd og energi? I dette frokostmøtet i regi av GROnett får du høre mer om å bli sjef i eget hode slik at du oppnår suksess i livet ditt.

29/3 GROnett: Nettverkskveld

Denne gangen møtes vi på Tulla Fischer, http://tulla.no/

Vi legger opp til en uformell samling med presentasjon av deltagerne og nettverksbygging/mingling.
Det er mulighet for å kjøpe vin/øl/alkoholfritt og mat for den som ønsker det.
Dette bestilles og betales av den enkelte på stedet.
 

2/2 Møt finansministeren på SMB-dagen! (Møte i NiTs regi)

SMB-dagen er konferansen for eiere, ledere og nøkkelpersoner i små og mellomstore bedrifter. I 2016 får vi besøk av bl.a. finansminister Siv Jensen som vil utrede mer om rammebetingelser for SMB-segmentet i Norge.
Er du oppdatert på det som har betydning for små og mellomstore bedrifter? Er din bedrift så effektiv som den kan være med tanke på hva nær fremtid vil bringe av utfordringer og muligheter? Dette er konferansen for eiere, ledere og nøkkelpersoner i små og mellomstore bedrifter.