Vi skal øke andelen kvinner på de arenaer beslutninger taes of fremtiden skapes

2/2 Møt finansministeren på SMB-dagen! (Møte i NiTs regi)

SMB-dagen er konferansen for eiere, ledere og nøkkelpersoner i små og mellomstore bedrifter. I 2016 får vi besøk av bl.a. finansminister Siv Jensen som vil utrede mer om rammebetingelser for SMB-segmentet i Norge.
Er du oppdatert på det som har betydning for små og mellomstore bedrifter? Er din bedrift så effektiv som den kan være med tanke på hva nær fremtid vil bringe av utfordringer og muligheter? Dette er konferansen for eiere, ledere og nøkkelpersoner i små og mellomstore bedrifter.

21/1 Næringslivsfrokost: Impello-analysen 2015 (Møte i NiTs regi)

Impello-analysen 2015 er klar med de siste tallene for teknologibransjen i Trondheimsregionen! Hvordan har teknologibransjen utviklet seg det siste året? Har nedgangen i oljebransjen påvirket teknologibransjen i regionen? Er det fortsatt like stort trykk og høy etableringstakt som de foregående årene?

24/11 GROnett: Førjulschampagne

Tradisjonen tro inviterer GROnett til førjulschampagne. Denne gang med champagnesmaking. GROnett er NiTs forretningsnettverk for kvinnelige ledere/nøkkelpersoner i Trondheimsregionen med ca. 620 medlemmer.
Det tradisjonelle førjustreffet som blir siste nettverkskveld for i år.
Vi møtes på Tregården Restaurant og Selskapslokaler på Persaunet

11/11 GROnett: Love it, change it or leave it. Om ledelse og lidenskap

Signy Fardal er sjefredaktør i Elle. Som toppleder i et motemagasin lever hun i en verden med høye krav; fra eier om markedsandeler og inntjening, fra leserne om å være det beste motemagasin i landet, fra egne ansatte om inspirerende arbeidsmiljø, og fra samfunnet om å opptre ansvarlig.

30/10 Fredagsforum: Styrearbeid i praksis - kommende serie

NiTs Fagråd Styrearbeid starter ny møteserie fra 2016, med fokus på praktisk styrearbeid. Serien vil bli gjennomført tema-vis med praktisk opplæring i små grupper, «Styreworkshops». Workshopene vil gi unik mulighet til å lære styrearbeid i realistiske «settinger» med konkrete problemstillinger og case. Serien vil være egnet både for dem som innehar og dem som ønsker seg styreverv.

27/10 GROnett: Erfaringsutveksling styrearbeid

Styrearbeid er ofte lærerikt – på godt og vondt. Oppturene i å løse komplekse utfordringer, ta strategiske valg og få unik innsikt, nedturene i å ikke nå gjennom med sine innspill, tiltak som ikke gir ønsket effekt eller markeder som bryter sammen – eksemplene er mange. GROnett ønsker å styrke kvinners tilstedeværelse på arenaer hvor beslutninger fattes. Som på styrerommet. Derfor inviterer vi deg som har/har hatt styreverv til erfaringsutveksling. Tradisjonen tro får vi også besøk av en meget erfaren styrerepresentant, Karen Espelund, som starter samlingen med å dele av sine erfaringer fra styrer som NFF og UEFA. Spennende innsikt og nyttige perspektiver for de fleste av oss.

13/10 GROnett: Debattkveld - Maktens estetikk

GROnett har introdusert et nytt møtekonsept - debattkveld med mat og mingling. Den faglige delen av møtet starter med et kort foredrag som innledning til en debatt der alle kan delta. Det er denne gangen ikke nødvendig å lese en artikkel på forhånd.

29/9 GROnett: Nettverkskveld med fokus på kunst og mat

Vi møtes på Modern Art Gallery (hos GROnett medlem Åse Juul) til et glass cava og en presentasjon av galleriets utstillinger, samt et kort foredrag om ulike kunstteknikker.
Deretter kan alle gå rundt å se og mingle litt før vi går til To Rom og Kjøkken og spiser en bedre middag ca kl. 20:00

8/9 Manifestasjon 2015

Manifestasjon 2015 er næringslivet i Trondheimsregionens største møteplass og nettverksarena. I fjor samlet vi nærmere 800 deltagere, og vi håper på like mange i 2015. Årets hovedinnledere er statsminister Erna Solberg og administrerende direktør i Innovasjon Norge, Anita Krohn Traaseth.

Tema: Nye muligheter!

15/6 GROnett: Glasstak-konferansen

Forskningsprosjektet Mirror, Mirror ved Institutt for tverrfaglige kulturstudier (NTNU), Nasjonalt kjernemiljø for likestillingsforskning (ISF) og GroNett arrangerer i samarbeid konferansen "Glasstaket : Metaforen og mekanismene" Det blir åpne forelesninger, debatt og tverrfaglig forskerworkshop om metaforen "glasstak" og mekanismene den brukes til å beskrive. «Glasstak» er en metafor for usynlige barrierer mot avansement i organisasjoner og næringsliv. Begrepet brukes oftest om organisasjonsinterne forhold som hindrer kvinner i å nå toppen. 15. juni er det åpne forelesninger og debatt med norske og internasjonale forskere, NHO og representanter for næringslivet i regionen.