Vi skal øke andelen kvinner på de arenaer beslutninger taes of fremtiden skapes

21/1 Næringslivsfrokost: Impello-analysen 2015 (Møte i NiTs regi)

Impello-analysen 2015 er klar med de siste tallene for teknologibransjen i Trondheimsregionen! Hvordan har teknologibransjen utviklet seg det siste året? Har nedgangen i oljebransjen påvirket teknologibransjen i regionen? Er det fortsatt like stort trykk og høy etableringstakt som de foregående årene?

24/11 GROnett: Førjulschampagne

Tradisjonen tro inviterer GROnett til førjulschampagne. Denne gang med champagnesmaking. GROnett er NiTs forretningsnettverk for kvinnelige ledere/nøkkelpersoner i Trondheimsregionen med ca. 620 medlemmer.
Det tradisjonelle førjustreffet som blir siste nettverkskveld for i år.
Vi møtes på Tregården Restaurant og Selskapslokaler på Persaunet

11/11 GROnett: Love it, change it or leave it. Om ledelse og lidenskap

Signy Fardal er sjefredaktør i Elle. Som toppleder i et motemagasin lever hun i en verden med høye krav; fra eier om markedsandeler og inntjening, fra leserne om å være det beste motemagasin i landet, fra egne ansatte om inspirerende arbeidsmiljø, og fra samfunnet om å opptre ansvarlig.

27/10 GROnett: Erfaringsutveksling styrearbeid

Styrearbeid er ofte lærerikt – på godt og vondt. Oppturene i å løse komplekse utfordringer, ta strategiske valg og få unik innsikt, nedturene i å ikke nå gjennom med sine innspill, tiltak som ikke gir ønsket effekt eller markeder som bryter sammen – eksemplene er mange. GROnett ønsker å styrke kvinners tilstedeværelse på arenaer hvor beslutninger fattes. Som på styrerommet. Derfor inviterer vi deg som har/har hatt styreverv til erfaringsutveksling. Tradisjonen tro får vi også besøk av en meget erfaren styrerepresentant, Karen Espelund, som starter samlingen med å dele av sine erfaringer fra styrer som NFF og UEFA. Spennende innsikt og nyttige perspektiver for de fleste av oss.

30/10 Fredagsforum: Styrearbeid i praksis - kommende serie

NiTs Fagråd Styrearbeid starter ny møteserie fra 2016, med fokus på praktisk styrearbeid. Serien vil bli gjennomført tema-vis med praktisk opplæring i små grupper, «Styreworkshops». Workshopene vil gi unik mulighet til å lære styrearbeid i realistiske «settinger» med konkrete problemstillinger og case. Serien vil være egnet både for dem som innehar og dem som ønsker seg styreverv.

17/9 Få med deg GROnetts bransjeseminar under Manifestasjon 2014

Hvordar skape milliardomsetning på under et år med Alf-Egil Bogen og Lasse Berre - Du finner mere om  programmet under Bransjeseminar!
Her finner du også mange andre spennede bransjeseminar, og ikke for å glemme våre to hovedtalere H.K.H Kronprins Haakon og Konsernsjef Øystein Løseth
i Vattenfall AB.

 

17/9 GROnett: Champagnelunsj - Gründeren som ga oss en ny hverdag

GROnett inviterer tradisjonen tro til champagnelunsj rett før Manifestasjonen i "Utsikten" i 21. etasje på Scandic Lerkendal. På årets champagnelunsj vil vi sette fokus på en gründer som tok tak i tidsånden i 1997 og så potensialet for en kaffebar i Trondheim. Gled deg til et møte med Preben Oosterhof.

Jenter i fokus

Jenter i Fokus i regi av Fokus Bank handler om trening og kosthold, om økonomi og pensjon, om selvtillit – og ikke minst om det å bygge sterke nettverk

GROnetts nettverkskveld

Vi fortsetter med GROnetts faste nettverkskvelder den siste tirsdagen i hver måned, og rett etter påske møtes vi hos GROmedlem Cathrine Stadsvik på Comfort Hotel Park i Prinsens gt 4.

GROnett: Nettverkskveld

Vi fortsetter med GROnetts uformelle vin- og nettverkskvelder (= den siste tirsdagen i hver måned). Denne gang finner møtet sted i Otium Sanserom.