Vi skal øke andelen kvinner på de arenaer beslutninger taes of fremtiden skapes

2/12 GROnett: Frokostmøte: "Hard work beats talent" med Silje Landevåg

Vi gleder oss til å høre Silje Landevåg, grûnder og dagleg leder av Get Inspired! Her vil hun fortelle om suksesskriteriene for hvordan hun har bygget opp Get Inspired. Hun vil også fortelle litt om moderne tankesett for å få hverdagen til å gå opp med familie og karriere.

 

24/11 GROnett: Nettverkskveld – juleavslutning

Det tradisjonelle førjustreffet blir siste nettverkskveld for i år.

Vi møtes på Mathall Trondheim hvor vi starter med et glass sprudlende drikke og mingling.

Deretter får vi et kort innlegg om tradisjoner og julemat ved Anne Morkemo, seriegründer og daglig Leder Mathall Trondheim

Det blir buffet med "smaken av Trøndersk jul", en liten søtsak og kaffe tilslutt.

Til maten er det et glass valgfri drikke (vin/øl eller mineralvann).
Det er også mulig å kjøpe ekstra drikke. Dette betales på stedet.

26/10 GROnett: Nettverkskveld på nye E.C. Dahls ølsenter

Denne gangen skal vi besøke det nye EC Dahls ølsenter - bryggeriet og E.C. Dahls Pub og Kjøkken.
https://www.ecdahls.no/

Vi starter kl. 19.00 med litt historiefortelling og omvisning i bryggeriet. Deretter blir det et "mini" ølkurs med smaking av 3 ølsorter.
Vi topper det hele med en rustikk hovedrett og et glass øl/vin.

19/10 Kveldsseminar: Møt korrupsjonsjegeren Eva Joly

 
I samarbeid med KPMG har NiT fått "korrupsjonsjegeren" Eva Joly til Trondheim. I dette seminaret får vi høre om hennes erfaringer med korrupsjon, i tillegg til noen tips fra KPMG om hvordan man kan forberede sin egen bedrift ifht. denne type problemstilling..

 

7/10 Samspillskonferansen 2016 - fra to til en

Verden er i endring, og Trøndelag er intet unntak. I år ble det bestemt at Sør- og Nord-Trøndelag atter igjen blir ett Trøndelag. Dette gir vår region mange muligheter, men det vil helt sikkert by oss på noen utfordringer også.

23/5 GROnett: Medietrening - med praktisk intervjutrening

GROnetts visjon er å øke andelen kvinner på de arenaer der beslutninger fattes. Da er det også viktig å ha flere synlige kvinner – ikke minst i media. Å opptre i media er en del av mange lederes hverdag, og det lederen sier og gjør i et intervju legges spesielt godt merke til. Derfor er møte med journalister gode muligheter for å vise hva du er laget av og hva virksomheten står for, og gode muligheter til å nå mål.

 

8/3 På jakt etter dyktige styremedlemmer?

Er du på jakt etter dyktige styremedlemmer til din bedrift? Da bør du delta på dette arrangementet. Det er åpent for alle! NiTs forretningsnettverk for kvinnelige ledere/nøkkelpersoner i Trondheimsregionen, GROnett, har som mål å få flere kvinner inn i styrer og ledelse i regionens virksomheter. Vi ønsker i dette styrerekrutteringsseminaret å vise frem noe av den kompetansen vi har i GROnett. I tillegg blir det inspirerende foredrag fra erfarne styremedlemmer.

29/2 NiTs Lederutviklingsprogram: Lønnsomt og positivt lederskap

Næringsforeningen i Trondheimsregionen (NiT) har som visjon er å bidra til vekst i næringslivet. Dette innebærer også stimulering av lederskap. På oppfordring gjentar vi derfor suksessen og inviterer på nytt ledere i små og mellomstore bedrifter til et praktisk og relevant lederprogram. Programmet er tilpasset de utfordringer dagens ledere må håndtere og som aktuell forskning på feltet underbygger. Målet er å gi økt innsikt og forståelse for hva et tydelig, aktivt og positivt lederskap innebærer samt styrke lederferdigheter som støtter dette.

24/2 GROnett: Hersketeknikker

Vi gjentar suksessen fra i fjor, og arrangerer nytt fagseminar/workshop om hersketeknikker! Vi bruker alle hersketeknikker og de blir brukt mot oss – i større eller mindre grad og i en rekke ulike situasjoner. Noen ganger brukes de med hensikt, andre ganger ubetenksomt. Uansett føles det ikke godt å bli utsatt for slik oppførsel. Vi føler oss lett usikre, utilstrekkelige, ute av balanse.